Frgály
Naše pečivo s tradicí
Od chvíle, kdy se Anežka poprvé seznámila s kuchyní ve vyhlášeném hotelu Tanečnica na Pustevnách, se její vášeň pro vaření a pečení stala nedílnou součástí naší rodinné tradice. Sbírala recepty z okolních vesnic a zkombinovala je se svými vlastními nápady, čímž vytvořila nezaměnitelný Valašský frgál babičky Anežky.
Začínala doma v Hrachovci, kde každá oslava či rodinná událost byla doprovázena jejími lahodnými koláči. Sen o vlastní pekárně se stal skutečností díky jejímu synovi, Pavlovi Vašutovi, který v roce 2004 transformoval starou budovu Jednoty v Palačově na pekárnu a pojmenoval ji po své mamince - Anežce. Zkušenosti a nekompromisní přístup ke kvalitě jsou jádrem našeho úspěchu. Naše pečivo získalo označení "Pravé Valašské" díky naší účasti v projektu podpory regionálních výrobků.
Frgály, rohlíky, koláce a další pravé Valašské pečivo
Každý kousek pečiva je s péčí a láskou ručně vyráběn podle tradičních receptur, které nesou stopy naší bohaté rodinné historie. Přijďte ochutnat naše Valašské frgály, koláče, makovce, rohlíky, jemné pečivo a další lahůdky a ponořte se do jedinečné chuti Valašska.